Dam tot Damloop - Holland.com
Evenement

Dam tot Damloop

19 sep 2020 - 20 sep 2020, Amsterdam

De Dam tot Damloop, ofwel de grootste hardloopwedstrijd in Nederland, is een begrip onder hardlopers. 10 Engels mijlen (16,1 kilometer) moeten de tienduizenden deelnemers afleggen en daarbij lopen ze van de Dam in Amsterdam, naar de Dam in Zaandam. En dat is elk jaar een groot spektakel.

  • Loop met ruim 50.000 enthousiaste hardlopers 10 Engelse mijlen van Dam tot Dam.
  • Doe mee met de Dam tot Dam Wandeltocht of de Dam tot Dam Fietsclassic.
  • Of geniet met ruim 250.000 gezellige toeschouwers van dit unieke spektakel.

Wereldtoppers

Ruim 50.000 startbewijzen waren er en ruim 250.000 zingende, klappende en feestende toeschouwers langs het parcours. De race wordt elk jaar groter en elk jaar komen er ook grotere namen op af. Maar naast de wereldtoppers is er vooral veel plek voor recreanten en kinderen.

Zelf meedoen?

Naast de Dam tot Dam hardloopwedstrijd is er ook elk jaar een Dam tot Dam Wandeltocht en een Dam tot Dam Fietsclassic. Wilt u het grote feest een keer meemaken of zelf meelopen of fietsen? Het evenement vindt plaats in september en startbewijzen kunt u online bestellen.

Overnachten in Amsterdam

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Amsterdam vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Aankomende evenementen

Evenementen in Nederland

Bezoek de meest bijzondere evenementen en de leukste festivals.

Bestemmingen & regio's in Nederland

Alles over de steden, regio’s en provincies.

Zoek naar andere soortgelijke dingen: