Evenement

Kustmarathon Zeeland

3 okt, Burgh-Haamstede

8 van 10 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Denkt u aan Zeeland, dan denkt u vooral aan ruimte, rust en relaxen. Maar één weekend per jaar, tijdens de Kustmarathon Zeeland, is hiervan helemaal geen sprake. Want dan staat heel Zeeland in het teken van de mooiste en zwaarste marathon van Nederland. En dat betekent ook dit jaar weer zweten en afzien voor de vele duizenden deelnemers.

  • Verschillende runs, tochten en marathons op het programma.
  • 42195 meter klimmen en dalen langs de kust.
  • De meest prachtige omgevingen die het meer dan waard maken.

Mooi, maar zwaar parcours

Het parcours van de Kustmarathon Zeeland voert langs de Zeeuwse kust, door bossen en over dijken en duinen. U ziet de mooiste vergezichten, authentieke dorpjes en een eindeloze horizon boven de Noordzee. Kortom, geen standaard marathon over een vlak asfalt parcours, maar lopen in een superzwaar, maar supermooi decor.

Wandelmarathon

Voor wie het hardlopen allemaal wat te snel gaat, is er op de zondag na de 'normale' marathon, ook een wandelmarathon. Het parcours is dan nog steeds even mooi, alleen heeft u nu wat meer tijd om van de omgeving te genieten. Maar onderschat 't niet, ook de wandelmarathon is ruim 42 kilometer door een pittig parcours.

Overnachten in Zeeland

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Zeeland vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Aankomende evenementen

Evenementen in Nederland

Bezoek de meest bijzondere evenementen en de leukste festivals.

Bestemmingen & regio's in Nederland

Alles over de steden, regio’s en provincies.