© Philips Stadion
Categorie:Eindhoven

Philips Stadion

PSV, al decennia lang één van de beste clubs is Nederland, is opgericht door Philips en is de trots van vele Eindhovenaren. Het stadion, waar ook concerten worden georganiseerd, is een bezoekje waard.

  • Het stadion biedt moderne lichtinstallaties en 35.000 plekken.
  • Het Philips Stadion bevindt zich op een unieke locatie in Eindhoven.
  • Bezoek drie toprestaurants in het Philips stadion.
Adres:
Frederiklaan 10A
5616NH Eindhoven
Bekijk de website Toon locatie in Google Maps
Philips Sport Vereniging is opgericht in 1913 en was bedoeld als de personeelsvereniging van de medewerkers van electronica-bedrijf Philips. Later mochten ook mensen van buiten het bedrijf hier lid worden en inmiddels is het één van de beste clubs in het betaald voetbal in Nederland.

Lekker verlicht

Het Philips-stadion, dat op dezelfde plek staat waar ooit het eerste veldje van Philips Sport Vereniging lag, is een prachtig stadion. Niet in de laatste plaats door de perfecte grasmat, goede lichtinstallatie (dat kunnen ze wel bij Philips) en het feit dat de tribunes zo dicht op het veld staan.

Multifunctioneel

Al met al biedt het stadion ruimte voor zo'n 35.000 man waarbij alle zitplaatsen overdekt en verwarmd zijn. Naast voetbalwedstrijden wordt het stadion ook gebruikt voor congressen, seminars en concerten.

Slapen in de buurt van het Philips Stadion?

Categorie: Naar de site

Boutique Hotel Lumiere

Het Boutique Hotel Lumiere is een stijlvol stadshotel in het hart van Eindhoven. Er is overal gratis WiFi beschikbaar. Het centraal station van Eindhoven en het winkelcentrum vindt u op loopafstand.

Vond je dit interessant? Ontdek meer