Evenement

Amsterdam Roots Festival

2 jul - 10 jul

48 van 81 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Het Amsterdam Roots Festival is een toonaangevend festival voor wereldmuziek. Het festival trekt bands en artiesten aan van over de hele wereld en daarnaast elk jaar ongeveer 25.000 bezoekers. Het wordt gezien als één van de belangrijkste Nederlandse muziekfestivals. 

  • Muziekfestival in vele talen en stijlen.
  • Ruim 25.000 bezoekers per jaar.
  • Een van de boeiendste muziekfestivals in Nederland.

Internationale bands en artiesten 

Amsterdam Roots laat u kennismaken met de meest bijzondere en actuele muziek- en circusstijlen uit de gehele wereld. Er treden artiesten op die maar weinig in Nederland te zien zijn. Daarnaast biedt Roots ruimte aan jong en nieuw talent. Het festival laat met deze fascinerende verscheidenheid het gezicht van onze mondiale samenleving zien.

Locaties in Amsterdam 

Het festival vindt plaats op verschillende locaties in Amsterdam. Het hoogtepunt van het Amsterdam Roots Festival speelt zich af in het Oosterpark, waar 20.000 mensen samenkomen om te genieten van 40 optredens en om volop mee te dansen. Zorg ervoor dat u het niet mist!

Overnacht in de buurt van het Roots Festival

Combineer het Roots Festival met een lang weekend in deze muziekale wereldstad. U vindt in Amsterdam een groot aanbod aan hotels, van grote en moderne hotels tot sfeervolle boutique hotels.

Aankomende evenementen