Kilian Evang - Flickr.com - Creative Commons
Evenement

Noorderzon Performing Arts Festival Groningen

15 aug - 25 aug, Groningen

11 van 15 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Noorderzon is een internationale kunstmanifestatie die ieder jaar meer dan 125.000 bezoekers trekt. Elf dagen lang kunt u internationaal avant-garde crossovertheater van hoge kwaliteit beleven. Meer dan tachtig optredens van (inter)nationale groepen garanderen een geweldig programma dat u zal verbazen en overweldigen.

  • Ontdek het Noorderzon festival en geniet van vele bijzondere optredens.
  • Elf dagen lang genieten van theater, muziek, literatuur, fotografie en dans.
  • Curieuze combinatie van een internationaal kunstenfestival met spannende hedendaagse podiumkunsten.

Creatieve en vernieuwende kunstprojecten

Elk jaar kunt u op Noorderzon tientallen nationale en internationale artiesten bewonderen in verschillende disciplines. Zo kunt u luisteren naar concerten in verschillende muziekstijlen, u kunt genieten van theater en toneel én er zijn unieke fotografie-projecten, dans-shows en literaire optredens… Kortom, het Noorderzon festival slaagt altijd in haar missie om een divers publiek internationaal avant-garde crossovertheater te bieden.

Bereikbaarheid en parkeren Noorderzon

Het festival vindt plaats in augustus en duurt elf dagen. Mocht u per trein naar Groningen reizen: het festivalterrein bevindt zich op slechts 10 minuten loopafstand van het station. Komt u per auto dan raden we u aan te parkeren in parkeergarage ‘Boterdiep’.

Overnachten in Groningen

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Groningen vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Bekijk deze video: Noorderzon festival

Aankomende evenementen