Noorderzon Performing Arts Festival Groningen

-

1.182 keer bekeken

12 van 16 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Noorderzon is een internationale kunstmanifestatie die ieder jaar meer dan 125.000 bezoekers trekt. Elf dagen lang kunt u internationaal avant-garde crossovertheater van hoge kwaliteit beleven. Meer dan tachtig optredens van (inter)nationale groepen garanderen een geweldig programma dat u zal verbazen en overweldigen.

  • Ontdek het Noorderzon festival en geniet van vele bijzondere optredens.
  • Elf dagen lang genieten van theater, muziek, literatuur, fotografie en dans.
  • Curieuze combinatie van een internationaal kunstenfestival met spannende hedendaagse podiumkunsten.

Creatieve en vernieuwende kunstprojecten

Elk jaar kunt u op Noorderzon tientallen nationale en internationale artiesten bewonderen in verschillende disciplines. Zo kunt u luisteren naar concerten in verschillende muziekstijlen, u kunt genieten van theater en toneel én er zijn unieke fotografie-projecten, dans-shows en literaire optredens… Kortom, het Noorderzon festival slaagt altijd in haar missie om een divers publiek internationaal avant-garde crossovertheater te bieden.

Bereikbaarheid en parkeren Noorderzon

Het festival vindt plaats in augustus en duurt elf dagen. Mocht u per trein naar Groningen reizen: het festivalterrein bevindt zich op slechts 10 minuten loopafstand van het station. Komt u per auto dan raden we u aan te parkeren in parkeergarage ‘Boterdiep’.

Overnachten in Groningen

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Groningen vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Ontdek meer in de omgeving
Noorderzon Performing Arts Festival Groningen
Bekijk deze video: Noorderzon festival

Aankomende evenementen