Winner of the World Press Photo 2016 Warren Richardson
Evenement

World Press Photo Amsterdam

13 apr - 7 jul

34 van 43 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Ieder jaar wordt de eerste World Press Photo tentoonstelling geopend in de Nieuwe Kerk in Amsterdam. Wees één van de eersten die zich vergapen aan de beste foto's van het afgelopen jaar. In de maand die volgt reist de tentoonstelling de hele wereld over en trekt deze meer dan twee miljoen bezoekers.

  • Bekijk de beste foto's van het afgelopen jaar.
  • De grootste fotowedstrijd ter wereld.
  • Wie wint de prestigieuze World Press Photo Award?

World Press Photo wedstrijd

Ieder jaar organiseert World Press Photo de grootste fotowedstrijd ter wereld. Duizenden professionele fotografen van over de hele wereld sturen hun beste werk in. Een onafhankelijke, internationale jury kiest de beste foto uit de honderdduizenden inzendingen en besluit wie er de prestigieuze World Press Photo Award verdient.

De beste foto's ter wereld

Algemeen nieuws en spot news, actiefoto's en reportages in de categorie sport, natuur, mensen in het nieuws, hedendaagse kwesties, dagelijks leven, portretten, kunst en entertainment en de World Press Photo of the Year zullen u zeker inspireren, verbazen, verrassen en choqueren.

Overnachten in Amsterdam

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Amsterdam vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Aankomende evenementen