Foto: © Nisangha via iStock

10x Zomer in Nederland

Het is zomer in Nederland! En beetje bij beetje mogen we er meer op uit om er volop van te genieten. Want hoewel we ons nog altijd bewust moeten zijn van het gevaar dat Corona heet, kunnen we deze zomer heerlijk op avontuur in de natuur, ronddwalen in toffe steden, picknicken in het park of uitwaaien aan het strand. Geniet van de zomer in Nederland!

Houd je ook in de zomer aan de belangrijkste maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Check altijd de laatste maatregelen en tips voordat je eropuit trekt.

Ga heerlijk picknicken in de leukste stadsparken van Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht.

Fiets en wandel door de prachtige natuurgebieden, bekijk de unieke flora en fauna én geniet van een heerlijke vakantie in de natuur.

Langs de gehele kust van Nederland vindt u strandpaviljoens waar u heerlijk kunt genieten. Wij hebben de 10 leukste voor u op een rijtje gezet.

Geniet van natuur, cultuur en geschiedenis tijdens 10 van de mooiste fietsvakanties in Nederland.

Pride photo 2021 Black Drag Magic
Evenement

De verhalen van Pride Photo 2021

1 mei 2021 tot en met 14 nov. 2021 Heel Nederland

Pride Photo 2021 toont je bekroonde foto’s en laat je kennismaken met onderwerpen binnen de LGBTQ+-gemeenschap.

Niet aan zee? Geniet van een zomerse dag midden in de stad, gewoon op het stadsstrand.

Go local: bestel een biertje en een portie bitterballen op het terras!

Ontdek de bijzondere dorpen in het uitgestrekte kustlandschap langs de Waddenzee.

Kunstprojecten, verrassende excursies, prikkelende ervaringen en unieke tentoonstellingen. De komende tijd staat het Nederlandse landschap in de spotlight. Laat je verbazen, leer de enorme diversiteit van het landschap kennen en ga met ons mee op blind date.

Bestemmingen

De Waddeneilanden

Het Waddengebied is een van de mooiste natuurgezichten van Nederland. De Waddenzee staat zelfs op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Ontdek meer over de Wadden.

Fietsvakantie in Nederland

Er is geen betere manier om Nederland te verkennen dan tijdens een meerdaagse fietsvakantie. Vind alles wat je moet weten met betrekken tot overnachten, restauranttips, routes en de beste apps. Lees meer
Fietsen

Tip van de redactie

Overal genieten van het moois dat de Nederlandse zomer te bieden heeft? Volg ons op Instagram en smul dagelijks van de gezelligste terrasjes, de mooiste natuurgebieden en bijzondere momenten in Nederland. Lees meer

Veelgestelde vragen