Foto: © Nisangha via iStock

10x Zomer in Nederland

Het is zomer in Nederland! En beetje bij beetje mogen we er meer op uit om er volop van te genieten. Want hoewel we ons nog altijd bewust moeten zijn van het gevaar dat Corona heet, kunnen we deze zomer heerlijk op avontuur in de natuur, ronddwalen in toffe steden, picknicken in het park of uitwaaien aan het strand. Geniet van de zomer in Nederland!

Houd je ook in de zomer aan de belangrijkste maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Check altijd de laatste maatregelen en tips voordat je eropuit trekt.

Categorie: Lezen

Picknicken in het park

Ga heerlijk picknicken in de leukste stadsparken en genieten van de verkoeling op de heerlijke zomerdagen.

Categorie: Ontdekken

Ontdek de natuur

Fiets en wandel door de prachtige natuurgebieden, bekijk de unieke flora en fauna én geniet van een heerlijke vakantie in de natuur.

Langs de gehele kust van Nederland vindt u strandpaviljoens waar u heerlijk kunt genieten. Wij hebben de 10 leukste voor u op een rijtje gezet.

Geniet van natuur, cultuur en geschiedenis tijdens deze mooiste fietsvakanties in Nederland.

Niet aan zee? Geniet van een zomerse dag midden in de stad, gewoon op het stadsstrand.

Go local: bestel een biertje en een portie bitterballen op het terras!

Ontdek de bijzondere dorpen in het uitgestrekte kustlandschap langs de Waddenzee.

Kunstprojecten, verrassende excursies, prikkelende ervaringen en unieke tentoonstellingen. De komende tijd staat het Nederlandse landschap in de spotlight. Laat je verbazen, leer de enorme diversiteit van het landschap kennen en ga met ons mee op blind date.

Categorie: Bestemming

De Waddeneilanden

Het Waddengebied is een van de mooiste natuurgezichten van Nederland. De Waddenzee staat zelfs op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Ontdek meer over de Wadden.

Fietsvakantie in Nederland

Er is geen betere manier om Nederland te verkennen dan tijdens een meerdaagse fietsvakantie. Vind alles wat je moet weten met betrekken tot overnachten, restauranttips, routes en de beste apps. Lees meer

Tip van de redactie

Overal genieten van het moois dat de Nederlandse zomer te bieden heeft? Volg ons op Instagram en smul dagelijks van de gezelligste terrasjes, de mooiste natuurgebieden en bijzondere momenten in Nederland. Lees meer
Categorie: Naar de site

Veelgestelde vragen