© Ashim d'Silva - Unsplash

Factory outlet shoppen in Nederland

Shoppen met grote korting kan in een van de designer factory outlets die Nederland rijk is. De outlets vindt u op diverse plekken in Nederland zodat er altijd wel één in de buurt is. Winkelen in een factory outlet store betekent tot wel 70% korting. En als u buiten de EU woont, kunt u tevens gebruik maken van de btw- teruggave.

Shop hier de mooiste merken tegen de laagste prijzen.

BTW teruggave voor bezoekers van buiten de EU.

Categorie: Lezen

Openingstijden

Hoe laat gaan winkels, banken en postkantoren open?

Categorie: Lezen

Funshoppen in Roermond

Shop ‘till you drop in het Designer Outlet centrum van Roermond.

Meer te doen in de omgeving van Bataviastad

Combineer uw bezoek aan een factory outlet center met een bezoekje aan een van de nabij gelegen steden. Vlakbij Lelystad kunt u bijvoorbeeld het Aviodrome bezoeken of maak een wandel of fietstocht door de Oostvaardersplassen.

Rondom Roermond
In de omgeving van Roermond vindt u het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland, de Maasplassen. Maar ook de steden Eindhoven en Maastricht zijn op korte afstand van Roermond gelegen.

Overnachten in de buurt van Roermond?
Roermond leent zich uitstekend voor een meerdaags verblijf. Bekijk hier het uitgebreide aanbod hotels en vakantiewoningen.

Overige factory outlets
Aan de rand van Roosendaal vindt u Rosada Factory Outlet. Dé shopspot voor liefhebbers van merkkleding. In dit outletcentrum krijgt u tot wel 70% korting! Woont u buiten de EU, dan komt u tevens in aanmerking voor btw-teruggave. Zo wordt winkelen wel heel aantrekkelijk!