© Cris Toala Olivares

Badplaats Zandvoort

Waarom gaan?

Zandvoort wordt ook wel de ‘Parel aan zee’ genoemd met kilometers lange schone witte stranden. Zandvoort staat ook bekend om het Circuit Zandvoort waar tot 1985 Formule 1 werd gereden en u vandaag de dag ook zelf op dit circuit mag rijden in een Ferrari. Het is een gezellige badplaats vol activiteiten en bij vele Amsterdammers een favoriet. U bent vanaf Amsterdam ook al binnen een half uur in Zandvoort. Zandvoort wordt omgeven door twee prachtige duingebieden vol rijke flora en fauna.

Zien & doen

Eten & drinken

Met ruim 9 kilometer schitterend wit strand, prachtige duinen is Zandvoort ideaal voor elke strandliefhebber. Of u nu komt met de kinderen, voor een gezellig feestje, om te sporten of voor een exclusieve lunch; in Zandvoort vindt u altijd het strandpaviljoen dat past bij uw wensen. Het hele jaar door! Wij hebben er vast vijf voor u geselecteerd.

Overnachten

Evenementen in Zandvoort

Beleef het strandleven, natuurschoon en actie aan zee!

Vanuit Amsterdam rijdt u met de trein zó naar het strand van Zandvoort. Het treinstation ligt op slechts 200 meter van het strand. Ook met de auto is Zandvoort goed bereikbaar en kunt u er goed parkeren. Geniet van de zandstranden, uitstekende hotels, restaurants en leuke winkels om te shoppen. In de omgeving liggen duingebieden om te voet of per fiets te ontdekken. Zoekt u actie en sensatie? Ga naar het racecircuit van Zandvoort of beleef een spannend avondje in het Casino!

Bekijk de kaart en plan je bezoek


Vervoer in Zandvoort

Met de auto

In de zomer rijdt de trein 4x per uur vanaf Amsterdam via Haarlem naar Zandvoort. Het treinstation ligt op slechts 200 meter van het strand.

Met het openbaar vervoer

Zandvoort is goed bereikbaar met de auto. Volg de borden P-route, het is overal betaald parkeren.

Vervoer in Nederland

In Nederland zijn de afstanden gemakkelijk te overbruggen, elke plaats is binnen drie uur te bereiken. Met de trein, bus en tram kunt u op bijna elke plek komen. U kunt ook per fiets Nederland ontdekken. Met meer dan 32.000 kilometer fietspad is het een echt fietsland met vele mooie fietsroutes.