© Zandvoort Marketing - PH
Categorie:Zandvoort

Het strand van Zandvoort

Zandvoort heeft een kilometers lang, schoon en veilig strand en wordt hiermee de ‘Parel aan Zee’ genoemd. Al sinds 1828 is Zandvoort een aantrekkelijke badplaats vol activiteiten en is favoriet bij zonaanbidders en families.

  • Geniet van de mooie, schone en veilige stranden.
  • Bezoek de gezellige badplaats vol activiteiten.
  • Zandvoort heeft heerlijke strandpaviljoens voor jong en oud.
Ruim 9 kilometer lang schitterend wit strand, volop gezellige strandpaviljoens en de schilderachtige Noordzee. Niet voor niets is het strand van Zandvoort zo populair. Of u nu wilt zonnen op een  zomerse warme dag of lekker wilt wandelen met een stevige wind; het strand van Zandvoort is op elk moment van het jaar schitterend.

Schoon en veilig

Naast mooi en gezellig is het strand van Zandvoort ook schoon en veilig. Al sinds 2004 wappert in Zandvoort de 'Blauwe Vlag' die aangeeft dat Zandvoort voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van milieu- en veiligheidsaspecten. Naast een goede EHBO-post is er de Zandvoortse Reddingsmaatschappij die zorgt dat iedereen veilig kan spelen en zwemmen.

Leuke strandpaviljoens

Zandvoort een heerlijke badplaats voor jong en oud! Zandvoort heeft vele strandpaviljoens waar u heerlijk kunt genieten van de zon en lekker eten aan het strand. Ook voor kinderen zijn er leuke strandpaviljoens met speelgelegenheden en goede DJ’s voor de ‘feest’ strandbezoekers.

Volop activiteiten

Naast een prachtig strand en gezellige strandpaviljoens, biedt Zandvoort ook volop gezelligheid in het dorp zelf. Zo zijn er allerlei activiteiten en festiviteiten (het gehele jaar door), restaurants in elke prijsklasse, bars, een casino en clubs voor wie wil feesten tot de vroege uurtjes. Bovendien wordt de Nieuwjaarsduik ook in Zandvoort elk jaar gehouden. Bij het VVV kantoor van Zandvoort kunt u het actuele programma van activiteiten opvragen.

Vond je dit interessant? Ontdek meer