Evenementen

Kerstmarkt Dordrecht

11 dec. 2020 - 13 dec. 2020, Dordrecht

De kerstmarkt in Dordrecht, vlakbij Rotterdam, is een jaarlijks festijn van drie dagen. Met een parcours van ruim 2.5 kilometer lang en meer dan 200 kramen is het de grootste kerstmarkt in Nederland.

  • Bezoek de grootste kerstmarkt in Nederland!
  • Wandel langs de vele kramen door de binnenstad en langs de verlichte haven.
  • Geniet van de bijzondere sfeer en de gezelligheid.
Adres:
Spuiboulevard 99
3311GN Dordrecht
Bekijk de website Toon locatie in Google Maps

Versierde haven

De route van kerstmarkt in Dordrecht loopt niet alleen door de binnenstad van Dordrecht, maar ook langs de haven. De ziet u vele typisch Hollandse rond- en platbodemschepen fraai versierd met duizenden lichtjes.

Meer entertainment

Naast talloze kerststalletjes vindt u in de gehele binnenstad podia met optredens. Hier worden onder meer kerstliederen in allerlei stijlen ten gehore gebracht. De kerstmarkt in Dordrecht is niet alleen de grootste maar ook heeft ook een bijzonder sfeervol karakter.

Bereikbaarheid en parkeren in Dordrecht

Dordrecht ligt op ongeveer een uur rijden vanaf de hoofdstad Amsterdam en de luchthaven Amsterdam Airport Schiphol. Ook per trein kunt u Dordrecht goed bereiken, zo reist u met een rechtstreekse verbinding vanuit Amsterdam of Rotterdam naar Dordrecht. Bent u met de auto, let dan op waar u wel en niet kunt parkeren. Gratis parkeren kan op de parkeerplaatsen 'Amstelwijck' en 'Kil 1 & 2' (adres: Laan van Europa).

Vanuit beide parkeerplaatsen gaan zeer regelmatig pendelbussen richting het centrum van Dordrecht en rijden tot een half uur na sluitingstijd van de kerstmarkt. Voor gehandicapte bezoekers zijn er speciale parkeerplaatsen op de Vest, vlakbij het startpunt van de kerstmarkt.

Praktische informatie

De kerstmarkt vindt plaats in de binnenstad en de haven van Dordrecht. De openingstijden van de kerstmarkt zijn: vrijdag 14 december: van 10.00 tot 21.00uur, zaterdag 15 december: van 10.00 tot 21.00uur en zondag 16 december: van 11.00 tot 18.00uur.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Aankomende evenementen

Kijk hier welke evenementen u kunt bezoeken in Holland. Op de kalender ziet u per maand de leukste festivals,

}">