Foto: © Nancy Zonneveld via Shutterstock
Categorie:Evenementen

Open Boerderijdagen

6 juni 2022, Heel Nederland

Getuige zijn van vrolijk springende koeien die na de winterperiode weer de wei in gaan? Naar verwachting zal dit moment ook dit jaar weer gepaard gaan met de nodige vreugdesprongen.

  • Ervaar het echte boerenleven tijdens de open boerderijdagen.
  • Leerzaam en leuk uitje voor de kinderen.
  • Diverse activiteiten op boerderijen in heel Nederland.

Leuk familie-uitje op de boerderij

Diverse melkveehouders en biologische boeren bieden tijdens de open boerderijdagen een gratis kijkje achter de schermen van het dagelijkse leven op een boerderij en laten zien waar de melk vandaan komt.

Komt u een kijkje nemen bij een boerderij in de buurt? De kinderen kunnen meedoen aan een speurtocht door stallen en hooischuren of lekker vies worden op de stormbaan. De boer nodigt iedereen uit bij hem op zijn boerderij en laat u kennismaken met zijn koeien in de wei.

Kom en proef!

De Open Boerderijdag biedt tal van leuke en leerzame activiteiten. Kinderen kunnen verschillende spelletjes doen en uiteraard staan er voor alle bezoekers verschillende producten klaar om te proeven. Het kan allemaal op de vrijdag na Hemelvaart en op Tweede Pinksterdag wanneer de boerderijen hun deuren openstellen voor het publiek tijdens de Open Boerderijdagen.

Diverse boererijen bieden een gevarieerd programma. Informeer bij de plaatselijke VVV voor het meest recente aanbod bij u in de buurt.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Aankomende evenementen

Categorie: Ontdekken

Evenementen in Nederland

Kijk hier welke evenementen u kunt bezoeken in Holland. Op de kalender ziet u per maand de leukste festivals,