Jasper Broekhuis - Holland.com
Aangenaam!

Jasper Broekhuis

Naam: Jasper Broekhuis
Plaats: Eindhoven
Mijn tip: Ontdek het alternatieve karakter van de stad Eindhoven en bezoek het toffe Strijp-S waar u constant nieuwe dingen ontdekt.

“Eindhoven, met zijn oneffenheden en rauwe randjes, is de perfecte bestemming om het alternatieve Holland te ontdekken.”

Ik wil graag alles ontdekken wat er in een stad te ontdekken valt en ik zoek graag de dingen op die locals graag doen. Koffie drinken in dat übertoffe barretje waar die lokale barista moeite doet voor de bereiding van uw koffie en dat lokale biertje van de stad die u móet drinken voor u huiswaarts keert. Ik zoek graag de unieke dingen op die u in een stad kan doen. Voor mij niet de ususal suspects; ik verken graag de paden off the beaten track.

Mijn tips:

  • Eindhoven is zo’n stad waar ik nieuwe dingen kan ontdekken in Holland. Wilt u nieuwe, coole dingen ontdekken die u nergens anders in Nederland kunt ontdekken? Ga dan naar Strijp-S. Geniet van een wandeling tussen de oude Philips fabrieken en drink een kopje koffie in de ruimtes waar voorheen Philips lampen werden ontwikkeld. Dat zijn nog eens must-see's die men op hun #travelbucketlist moeten zetten!
  • Bovendien is Eindhoven ook elk jaar dé stad van Dutch Design waar elk jaar in oktober de Dutch Design Week wordt gehouden. Ontmoet de nieuwste designers en design-talenten in Eindhoven!

Jasper, onze social media specialist, houdt dagelijks contact met de communities van Holland.com via onze social media kanalen Instagram, Facebook, Twitter en YouTube.